Spenatsoppa med pocheradevaktelägg. Eftersom jag har förstått att en del LCHF-are också hittartillmin blogg har jag tänkt samla mina LCHF-recept i det här separata inlägget, som jag uppdaterar vartefter
Fantastiskt god rätt med pocheradeäggegentligenitomatsås som ofta äts i mellanöstern. Stek lök och vitlöki några matskedar olivolja mjuka, tillsätt jalapeno, citonsaften och kryddorna, salta och peppra efter smak, läggi spenaten och tomaterna, låt puttra på låg värme tills spenaten har kokat ner, rör om då och då
Vi åt en del ägg och lyckades både med pocheradeägg och äggi kokott. Om niblirnyfikna på hur det såg ut itidernas begynnelse hittarni vårt första inlägg här
Pocheradeäggitomatsås / Shakshuka- poached eggs in tomato sauce. Shakshuka eller posherade äggikryddig, tomatsås är ett utmärkt till frukost eller brunch under de kallare månaderna på året
Rätten heter Shakshuka och är ursprungligen en marockansk rätt med pocheradeägg. Knäck äggenförsiktigt och häll försiktigt ner i den kokande tomatsåsen
pocheradeäggitomatsås. Bakade äggitomatsås, pocherat äggitomatsås eller Shakshuka. Gör små gropar i tomat- och vitkålssåsen med hjälp av en sked och knäck iäggen
Gör hål itomatsåsen och kläck äggenitomatsåsen. Veckans första middag var en hit hemma hos oss och påminner en del om rätten äggi currysås som vi ofta gör