Pocherad torskfilé recept

Pocherad torsk med äggsås

Pocherad torsk med äggsås

300 g torskfilé. Lägg fisken på en tallrik. Salta och peppra. Låt den ligga i 10 minuter. Lägg ner fisken i en kastrull med 5 dl kokande vatten
Pocherad torsk med Hollandaisesås

Pocherad torsk med Hollandaisesås

Lägg torskfiléerna i en form. Pocherad torsk. Pocherad torsk. 400g torskfilé. 400g torskfilé. En väldigt klassisk och enkel rätt att göra men som är otroligt god och räds icket över att slå en egen Hollandaise för det är så värt i slutändan
Fisk tre gånger i veckan?

Fisk tre gånger i veckan?

2-3 Ingredienser 400g torskfilé krokfångad 1 ägg 2 krm salt ½ tsk chiliflakes 1 msk limesaft 1 knippe koriander 1-2 msk hackad gräslök eller salladslök kokosolja Instruktioner Dela den tinade fisken i mindre bitar. 400g torskfilé
Annas fisksoppa med torsk, räkor, tomat och lätt currysmak

Annas fisksoppa med torsk, räkor, tomat och lätt currysmak

200g Torskfilé, skuren i grova tärningar200g Räkor, vikt inkl skal2msk Smör2st Vitlöksklyftor, pressade6cm Purjolök, strimlad1st Gul lök, strimlad1tsk Curry, stark5dl Vatten3msk Skaldjursfond, koncentrerad2dl Vispgrädde2msk Maizena majsmöl utrört i lite vatten1st Tomat, (en stor eller två mindre), skuren i grova tärningarFärsk dillca 2msk Citronsaft eller vitt vin. När torsken är klar, dvs lätt pocherad, vänd ner 1/2 av räkorna i soppan
Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås

Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås

Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Smörstekt torskrygg med tillbehör

Smörstekt torskrygg med tillbehör

Palsternackspuré. Koka palsternackor med mjölk och grädde under lock i ca 10 minuter. Tillsätt smör, socker, salt och peppar
Torsk med pepparrot och skirat smör

Torsk med pepparrot och skirat smör

Tänk att något så enkelt som kokt/pocherad torsk med skirat smör och pepparrot kan bli så fascinerande smakmässigt
Torsk med citronsmörsås

Torsk med citronsmörsås

Pocherad torsk. Pocherad torsk. 4X160g torskfilé. Låt koka upp, lägg ner torskfiléerna och låt sakta pochera tills filéerna får en kärntemperatur på 48 grader. 4X160g torskfilé
Torsk i gott sällskap

Torsk i gott sällskap

Limemarinerad torskfilé. Limemarinerad torskfilé. ca 200 g torskfilé. ca 200 g torskfilé. ©Foto. Jurek Holzer. 2 pers