Lägg torskfiléerna i en form. Pocherad torsk. Pocherad torsk. 400g torskfilé. 400g torskfilé. En väldigt klassisk och enkel rätt att göra men som är otroligt god och räds icket över att slå en egen Hollandaise för det är så värt i slutändan
200g Torskfilé, skuren i grova tärningar200g Räkor, vikt inkl skal2msk Smör2st Vitlöksklyftor, pressade6cm Purjolök, strimlad1st Gul lök, strimlad1tsk Curry, stark5dl Vatten3msk Skaldjursfond, koncentrerad2dl Vispgrädde2msk Maizena majsmöl utrört i lite vatten1st Tomat, (en stor eller två mindre), skuren i grova tärningarFärsk dillca 2msk Citronsaft eller vitt vin. När torsken är klar, dvs lätt pocherad, vänd ner 1/2 av räkorna i soppan
Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Pocherad torsk. Pocherad torsk. 4X160g torskfilé. Låt koka upp, lägg ner torskfiléerna och låt sakta pochera tills filéerna får en kärntemperatur på 48 grader. 4X160g torskfilé