En ny modell av Ahlgrens bilar, cashewnötter från Nutisal i tre nya smaker, Plopp rabarber, mandlar med gott överdrag, lakrits med limetäcke, det senaste tillskottet i Gott & Blandat familjen, smaksatta sockerbitar och Läkerol
Jag gjorde en liten justering och tog plopp istället. ) en ploppbit. Ingredienser75 gr smör1 dl mjölk2 ägg2 dl strösocker3 1/2 dl vetemjöl4 msk kakao2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerFyllningca 20 bitar av ploppaluminiumformarGör så härSmält smöret i en kastrull
Club Trésors de ChampagneNomine-Renard Special Club 2008Jakten går vidare, fick en fråga om jag fortfarande är inne i Champagne och då framförallt anno 2008
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och ställ åt sidan för att svalna något. Rör ihop ägg och socker, blanda därefter i de torra ingredienserna och rör sist ner det smälta smöret
När man är på rymmen och har nyheter från Plopp. Bjuder er, så här i helgtider, på en bild av en försändelse jag fick för någon vecka sedan på Plopps nya chokladkakor med olika smaker som snart kommer i butik