Plommon och explosionen de träden bjöd på avhandlade vi när vi lagade till en smarrig plommonmarmelad, och idag är turen kommen till en annan rund frukt - nämligen äpplen
Mixa väl så degen blir smulig, tillsätt sedan äggen så mixas degen ihop till en slät massa. 2st Ekologiska ägg. 400g Plommonmarmelad eller den man gillar mest. 2st Ekologiska ägg. 400g Plommonmarmelad eller den man gillar mest
Till det servade de bacon- och plommonmarmelad och kålrot. Som andra rätt valde vi deras vegetariska svamppizza med parmesanost som var toppad med ett rått ägg
Vispa smör och socker fluffigt, ner med ett ägg i taget och vispa ordentligt mellan dem. Ta ut dem och fukta med umeshu, låt bottnarna svalna helt innan du lägger ihop dem med moussen
Jag hade förberett middagen, risgrynsgröt redan tidigare på dagen så det gick fort, men efter vi ätit kokade jag först plommonmarmelad, som jag får smaka av imorgon