spjällbitarna runt om i smör. 2 msk smör. Chutney. Koka katrinplommon, hackad lök och vitlök, vinäger, vatten, apelsinjuice, socker, apelsinskal, ingefära och kanelstång ca 15 min utan lock
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe bladpersilja grovhackad Salt Svartp. 1 citron smör
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe bladpersilja grovhackad Salt Svartp. 1 citron smör
1100 g Brynt smör. 1Fikon- eller plommonchutney. 1Börja sedan med att bryna smöret. 1Blanda ihop smulorna med det brynta smöret och tryck ut i en bakpappersklädd form som är ca 23cm i diameter
FW och M var rörande eniga om att vår plommonchutney satt som en sportkepa till kalopsen medan jag höjde det mer traditionella med inlagda rödbetor till skyarna
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe bladpersilja grovhackad Salt Svartp. 1 citron smör
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 citron smör
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 citron smör
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 citron smör
Plommonchutney från Ekenäs. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe bladpersilja grovhackad Salt Svartp. 1 citron smör
Ett par klickar smör och sedan in i 190 graders ugn drygt 1 timma och tog sedan ut formen att vila under folie. Brassade upp ugnen i 230 graders varmluft och stekte morötter och gulbetor i en form med olja och flingsalt och sedan det avtorkade köttet i en form med lite smör så det fick färg och blev ordentligt varmt. Serverade köttet uppskuret i knappa 2 cm tjocka skivor på potatiskakan och betorna med såsen och en sked plommonchutney bredvid
plommonchutney el annat sötsyrligt höstigt inlägg. smör. Dela potatiskakan i två, lasta på kantareller och äppelfräs och servera eventuellt med lite plommonchutney och en sallad