Plommonchutney russin recept

Plommonchutney

Plommonchutney

Blanda plommon, lök, vitlök, riven ingefära, sambal oelek, russin, socker, balsamicovinäger, salt och peppar i en gryta
Kryddig plommonchutney

Kryddig plommonchutney

Tillsätt socker, muscovadosirap, ingefära, salt, kanelstång, chili och russin till innehållet i grytan
50 tips på tillbehör till grillat!

50 tips på tillbehör till grillat!

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin
Snabb tomatsalsa

Snabb tomatsalsa

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin
Sommarlektyr!

Sommarlektyr!

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin
Plommonchutney från Ekenäs

Plommonchutney från Ekenäs

125g russin. 125g russin. 750g plommon. 350g gul lök. 250g råsocker. 1/2 msk finhackad chili. 2 msk gula senapsfrön
Plommonchutney med sherry och apelsin

Plommonchutney med sherry och apelsin

Lägg plommon och kryddor (dvs inte socker och russin) i en stor rostfri kastrull. De här fina plommonen är på väg att förvandlas till en vackert orange-röd plommonchutney med smak av sherry och apelsin
Plommonchutney med russinmix

Plommonchutney med russinmix

Tillsätt alla ingredienser utom sambal oelek och russinmix. Blanda i sambal oelek och russinmix i den färdigkokta chutneyn och häll upp i glasburkar
Tackförmatendenvargod

Tackförmatendenvargod

Servera med stuvad grönkål, kokt potatis och palsternacka, såsen såklart och en fin plommonchutney (jag kommer till den)
Sallad med fetaost, ringblomma och malva

Sallad med fetaost, ringblomma och malva

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin
Carpaccio med kantareller

Carpaccio med kantareller

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin
Salsa med majs och tomat

Salsa med majs och tomat

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin

På lördag drar Sommaren igång i Mariefred

Plommonchutney från Ekenäs. 750g plommon 350g gul lök 125g russin 250g råsocker 1/2 msk finhackad chili 2 msk gula senapsfrön 3 dl äppelcidervinäger 1 kanelstå. 125g russin

Plommonchutney

 Blanda plommon, lök, vitlök, riven ingefära, sambal oelek, russin, socker, balsamicovinäger, salt och peppar i en gryta

Plommonchutney

125 g russin. Skölj och dela plommonen, ta ur kärnorna. Skala lök och äpplen och mixa allt till mos. Blanda moset med övriga ingredienser utom konserveringsmedlet i en kastrull