Bryt den rostade skinkan i bitar och lägg ovanpå pata och pesto. 12 skivor kallrökt skinka (t ex parma, seranno eller liknande). Fonterutoli (32229) har en nyanserad, kryddig smak med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, tobak, plommon, kaffe, örter och kakao. 12 skivor kallrökt skinka
Det blev mitt egenbakade fröknäcke med skinka, ruccola och avocado. ½ dl canihuafrön½ dl boveteflingor1 msk pumpafrön1 msk solrosfrön4 - 6 urkärnade katrinplommon - beroende på storlek1 3/4 dl vatten1 msk mandelolja eller kokosoljaLägg plommon, frön och flingor i en kastrull, slå på vatten, lägg på lock, och låt stå över natten. 4 - 6 urkärnade katrinplommon
Servera köttet med pressad potatis, äpplen, lök, plommon och skyn. Ställ grytan på gallret i nedre delen av ugnen i ca 1 timme eller tills skinkans innertemperatur är är 70-75 grader. 12 katrinplommon
Servera köttet med pressad potatis, äpplen, lök, plommon och skyn. Ställ grytan på gallret i nedre delen av ugnen i ca 1 timme eller tills skinkans innertemperatur är är 70-75 grader. 12 katrinplommon, urkärnade. Ca 800 g benfri skinkstek 2 äpplen Ca 3 cm färsk ingefära 2 gula lökar 12 katrinplommon, urkärnade 1 dl konc äppeljuice 3 dl vatten 1 tsk salt 1 krm peppar 1 köttbuljong
Det här är en sallad Du kan testa till Julbordet framöver också, passar fint till skinkan. Jag testade med citron och plommon till dagens wok, det blev fräscht
Kyckling, plommon och fetaost Skinka, senap och ost Kyckling med citron 1 portion. När jag inte vet vad jag ska äta så blir det oftast en wrap eller en omelett