Strimla plommonen och salta och peppra köttet runt om. Sänk värmen och tillsätt kryddorna och plommon. 4 fläskkotletter á 250g med ben. 100g katrinplommon fint skivade
4 4 port ris 1 rödlök 1 msk smör eller margarin 4 skivor benfria fläskkotletter 2 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 1/2 kyckling- eller köttbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 10 urkärnade plommon 2 lagerblad 2 tsk kinesisk soja 1 gurka Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Avsluta med tomater och plommon eftersom de är blötast. urkärnad)1 grön spansk peppar, se ovan1 gul lök, skalad och klyftad5 vitlöksklyftor, skalade4 romantica tomater, hela6 gröna små plommon, halverade och urkärnadeKÖTTDELEN1 kg benfri fläskkotlett, skuren i munsbitar½-1 dl vetemjölsaltpepparrapsolja½ l öl2 köttbuljongtärningar1. 6 gröna små plommon. 1 kg benfri fläskkotlett