Avsluta med tomater och plommon eftersom de är blötast. Rosta grönsakerna eftersom, paprikorna och chilin ska få ordentlig svärta, löken behöver inte bli mjuk men ska börja dofta, akta så att du inte bränner vitlöken, den behöver bara få lite färg
4 plommon tomater. 1 burk chili Cream fraiche. 4 plommon tomater. 1 burk chili Cream fraiche. Calle stod i köket när jag kom hem , jättegod gryta med pasta serverades
4 st plommon. 1 röd chili, finhackad utan kärnor. 4 st plommon. 1 röd chili, finhackad utan kärnor. När jag tog upp de sista rabarberna för i år, tänkte jag att det skulle vara kul att göra sin egen chutney
röd chilifrukt. mogna plommon. Skölj och kärna ur plommonen • Skär dem i mindre bitar ochlägg dem i en kastrull • Skala och hacka löken • Skölj, kärnaur och finstrimla chilin • Lägg lök och chili i kastrullen och tillsättsocker, vatten och vinäger • Låt koka upp och sjudaunder lock i cirka 45 minuter • Smaka av med salt • Tillsättvalnötter och häll upp på varma, steriliserade burkar • Hålleri kylskåp i cirka 6 månader