Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt. Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt
Smaken var en aning kärv och alkoholig tycker jag, men efter en timme, hade vinet ändrat karaktär en aning och en fylligare smak av mörka bär, sura viläppelkart och en aning citrongräs titta fram
Rabarber, vinbär, krusbär, äpplen, plommon, ja listan på färska godsaker kan göras lång. Nu har frukt och bärsäsongen börjat och med den kommer möjligheterna till att tillaga mängder med goda bakverk och efterrätter
Häll i smeten och häll över bär/frukt (jag använde plommon och svarta vinbär den här gången). Bärkakan som du brukar göra, du smörjer formen med kokos och du säger alltid att den är så enkel
ut med ryssarnas rågbröd och in med färska bär eller frukter. Hon lagade sin kvass på hallon, men eftersom mitt plommonträd skryter med tunga grenar var det logiskt att börja där, och liksom "taga vad man hava"