Pizzadeg med jäst. PANPIZZA I STEKPANNA. PIZZADEG. Rund pizzA (panpizza) i ugnsfast stekpanna. Knåda eller kavla ut pizzadegen till en avlång rektangel
Jag vet hur svårt det är att få till en bra glutenfri pizzadeg. Använder du brödet från Schär Landbrot så smakar det precis som en panpizza, super gott
Pizzadeg med jäst. PANPIZZA I STEKPANNA. PIZZADEG. Rund pizzA (panpizza) i ugnsfast stekpanna. Knåda eller kavla ut pizzadegen till en avlång rektangel
Verkar som golfarmar är bra att ha när man knådar och kavlar pizzadeg. Panpizza. PIZZADEG 1/2 pkt jäst 2 dl ljummet vatten 6-7 dl vetemjöl special 3 msk olivolja e nypa havssalt TOMATSÅS 1 burk krossade tomater 1 röd paprika 5 soltorkade tomater 2 vitlöksklyftor en näve basilikablad salt svartpeppar FYLLNING (mått efter tycke och smak) gul lök bacon prosciutto färska champinjoner oliver färsk vitlök mozzarella hyvlad parmesan RUCCOLAOLJA 3 dl ruccolablad 1 dl olivolja flingsalt svartpeppar ett stänk citronsaft GÖR SÅ HÄR Sätt ugnen på 250 grader och sätt in en plåt eller baksten i ugnen som får värmas upp. PIZZADEG 1 Värm vattnet till 37 grader