Pizzadeg. Toppa den nygräddade pizzanmed fefferoni och ringla över dressingen. Vi köpte först en kantarelltoast som vi delade på och sen köpte Lars en langos med skagenröra och jag en älgskavskebab med lingondressing
Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
En annan fråga jag fått är om det går att göra pizzadegmed smör istället för olja. Jag provade då att ha på "lite" grahamsmjölmed ganska dåligt resultat som följd
Snabb pizzadeg på grahamsmjöl. På pizzan kan man ju lägga i princip vad som hellst, men jag provade en variant med tomatsås, röda linser (kokta innan), aubergine, röd paprika, champinjoner och rivna remsor av tofuttis mosarella style, och det blev jättegott
Tillsätt resten av ingredienserna till pizzadegen och knåda den ordentligt tills den är elastisk. I lördags var det schlagermys med Erik, Eva och Martina här hemma
Blanda ihop alla ingredienser i maskin eller med degkrokarna på elvispen. Kavla ut pizzan till önskad storlek, fyll med något gott och grädda i 200 graders ugn i ca