Gör pizzadegen och kavla ut till två runda pizzor. Blanda kesellan, tomatpurén och kryddan. 1 sats pizzadeg (frys in det som blir över. 1 burk kesella. 1 sats pizzadeg. 1 burk kesella
Jag är vanligtvis inte så särskilt förtjust i paj, eftersom jag inte gillar vanlig pajdeg, men denna variant hade ju en botten av pizzadeg så den fick mycket väl godkänt
Rör ihop mix och vatten till en smidig pizzadeg. 1 dl kesella, kvarg. Bred senap och kesella på 4 skivor bröd. 3⁄4 dl Kesella kvarg lätt. 1 dl kesella, kvarg. 3⁄4 dl Kesella kvarg lätt
1 sats pizzadeg (jag fuskade lite och köpte en färdig pizzadeg)125 g kesella naturell 10% 250 g ricotta2 st mozarellaTorkade kryddor såsom timjan,basilika och oreganoSalt2 st skivade vitlöksklyftor100 g Kantareller6 st Skogschampinjoner Smör att steka iPinjenötterFärsk oreganoNågra droppar tryffeloljaBörja med att bre ut kesellan på pizzadegen,som du rullat ut till en cirkel på bakplåtspapper på en plåt. 1 sats pizzadeg. 125 g kesella naturell
Läs på förpackningen hur du gör med pizzadegen. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Sätt ugnen på 250°. Degen tas upp på mjölat bord och delas i 2 eller 4 delar som kavlas ut med mjölad kavel