Därför delar jag med mig av min favoritpizzadeg som lämpar sig för de flesta. Perfekt om man har lite rester av kyckling, kött, diverse pålägg, grönsaker m
Ha det på pizzadegen och grädda i ugnen. Passar att ha i de flesta grytor, med kött och kyckling. Den används flitigt i sallader och serveras gärna med kebabkött
Internationella PIzzadegen - Tonfiskpizza med färska tomater och rödlök. Kött, potatis och sås. Ja, saftigt kött med smak av örter som omges av salt bacon
Köttfärsfyllda pastastubbar. Gör köttfärssåsen och stek svampen, låt svalna. Lägg köttfärsen (och svampen)som en sträng på ena sidan och rulla ihop till en rulle
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Sist av allt grillar vi bröden – jag drar bara ut pizzadegen lite halvtjockt och lägger den över direkt värme (passa noga, det går fort) och vänder den efter någon minut
På tal om pizza, nästa del i matlagningen innebar att rulla ut pizzadegen som kommit med påsen (ekologisk liksom allt annat såklart), och dela den i två
Efter att du kavlat ut pizzadegen – lägg upp degen direkt på den mjölade pizzaspaden. Värst är nötköttsindustrin som kräver enorma resurser från vår jord