Låt stå och småputtra tills pizzadegen har jäst färdigt, rör om ibland. Pizzadeg. ½ pkt jäst. Degen ska precis släppa från kanten, tillsätt försiktigt lite mer siktat dinkelmjöl om det behövs för att få rätta konsistensen
½ pkt jäst. 63 kcal/port 4 port Pizzadeg. 6 dl dinkelmjöl 2,5 dl vatten ½ tsk salt 2 tsk olja ½ pkt jäst Tomatsås. 300 g vitkål 1 ½ msk vitvinsvinäger 2 msk vatten 1 tsk oreagno En gnutta salt ½ ananas Pizzadegen. Lös upp jästen i 1 dl fingervarmt vatten. 6 dl dinkelmjöl
Börja med att göra pizzadegen. Blanda vattnet med jäst, olivolja och salt. Dinkelpizza gjord på siktat dinkelmjöl medpesto, crabsticks, pilgrimsmusslor, räkor, bladspenat, mozarella och parmesanost
Pizzadeg. Lös upp 25 g färsk jäst med 0,25 dl vatten (35 grader) i en bunke. Blanda därefter i 2 msk siktat dinkelmjöl och rör ihop till en smet. Blanda i 2,25 dl vatten (35 grader), 1 tsk salt och ca 6,5 dl siktat dinkelmjöl och arbeta ihop till en smidig deg
- Smula ner jästen i en bunke, späd ut med vattnet. Pizzadeg 4 pers. 25 g jäst. ca 4 dl dinkelmjöl fullkorn. ca 3 dl siktat dinkelmjöl. 25 g jäst. ca 4 dl dinkelmjöl fullkorn. ca 3 dl siktat dinkelmjöl
Egen pizzadeg. * ½ pkt färsk jäst. Istället för vetemjöl toga jag siktat dinkelmjöl. Pizzadeg. Smula jästen i bunke, tillsätt vatten och rör om så jästen smälter