Blanda i olivolja och honung. Jakten på den bästa pizzadegen fortsätter. På mitt tidigare inlägg om pizzadeg fick jag tips bland kommentarerna om den här degen
Smaka av med oregano, salt, honung och vitvinsvinäger. Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
flytande honung. Pizzadegen är en gammal goding som vi gjort några gånger tidigare, receptet har vi klippt ur en tidning från systembolaget för en smärre evighet sedan
honung. Ojojoj, den här pizzadegen är så in i Norden god. Tillsätt tomatkross och kryddor så du får en balans mellan sötman i honungen och syran i vinägern
pizzadeg (färdig eller enligt ditt favoritrecept). Man kan ha blåbär på pizzan och det blir såååå gott, speciellt tillsammans med sältan från osten och skinkan och sen sötman från honungen