Tomatsås till pizza (till en pizzadeg)Det står ju så fint i boken. Får ju tillfälle att testa flera gånger och kan tänka mig att bovete kanske skulle vara lite mer likt durum
Jag har två olika degar, en väldigt god utan jäst för snabba lösningar - men när jag har lite mer tid gör jag på Jamie Olivers pizzadeg och knådar degen länge
Den ska ha höga fluffiga kanter och degen ska innehålla durumvete. Jag brukar ha som riktlinje att göra varje pizza på 200 gram mjöl, varav 50 gram durumvete, det tycker jag är lagom med durum. Pizzadeg, steg 1. 250 g (ca 4 dl) Durumvetemjöl (50 g per pizza). 50 gram durumvete. 250 g (ca 4 dl) Durumvetemjöl (
Min pastakavel kommer definitivt att användas flitigt både till pasta och till pizzadegar. Arbeta ihop degen med händerna och addera efter hand mer durum tills du får en smidig deg