Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 2 dl ljummet vatten med jästen och fiberhusk. Tillsätt oljan och saltet och blanda runt så allt löser sig någorlunda med varandra
Äntligen har jag bakat fantastiskt god pizzabotten hemma. Toppa sedan din pizzabotten med vad du vill (du hittar förslag i min pizzakategori här på höger sida)
Lägg över degen i en stor bunke med lite mjöl i botten och strö lite mjöl runt om och på degen. Ställ pizzadegen eller degarna i kylen och låt kalljäsa över natten eller tills du vill använda dem
Det blev en pizza med skinka, ost, pizzakrydda och så klart ketchup i botten och sen en med skinka, röd lök, tomater, ananas, både riven ost och några skivor mozzarellaost och sen toppade jag den med färsk basilika och ruccola efter gräddningen
Pizza med chevre och päron till en mindre pizzabotten. Pizzadegen är en gammal goding som vi gjort några gånger tidigare, receptet har vi klippt ur en tidning från systembolaget för en smärre evighet sedan
Fat Head Pizzadeg. Jag har ju använt min variant på den populära Fat Head pizzadegen i några recept nu och jag tänkte bara ge själva degen ett eget inlägg