Blanda sedan ner rismjölet/bovetemjölet, saften från en citron, tamari, salt och de torkade örterna. Vem hade kunnat tro att man kunde göra pizzadeg på blomkål
Ojojoj, den här pizzadegen är så in i Norden god. Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Toppa med parmaskinka och garnera gärna med extra örter och rucola. 1 påse färdig surdegspizzadeg. Dela pizzadegen i 6 delar och forma till pizzor. -Mama Skogly ♥ 1 påse färdig surdegspizzadeg
När Elin kom förbi på Brunch häromdagen så hade jag pizzadeg kvar i kylen sen veckan innan, ja det klarar sig ett tag, så jag gjorde faktiskt vitlöksbröd på sista degbiten och jisses vad gott det vart
Pizzadegen är kul att tillaga då den bara rörs ihop och inte behöver jäsa, sedan häller man ut den på en bakplåt med bakplåtspapper och förgräddar den lite innan fyllningen läggs på
Därför delar jag med mig av min favoritpizzadeg som lämpar sig för de flesta. – Basilika (gärna färsk, men vi har alltid lite olika örter i frysen och fryst basilika går lika bra)
Du gör dem enkelt av färdigkavlad pizzadeg. Blanda lite olja med örter (jag använde pizzakrydda i detta fall men har även gjort med färska örter) och hackad vitlök
Pizzadegen. Lägg blomkålssmulet i en skål och tillsätt ägget under omrörning rör så att det inte koagulerar, tillsätt hälften av mozzarellan, parmesanen, örterna, de pressade vitlöksklyftorna , salt och peppar
Pizzadeg. Tillsätt örtsaltet, vitlökspulvret, lökpulvret och de torkade örterna. Pizzadeg. Vit pizza (pizza utan tomatsås) har blivit en riktigt hit här hos oss
Pizzadeg. Krydda med tomatpuré, salt, peppar, olivolja, socker och örterna. Gör pizzadegen och tomatsåsen samt skär upp de råvaror du vill ha till fyllning av tårtan
För det mesta så gör jag min pizzadeg med surdeg och för varje gång så blir den bättre och bättre. Tillsätt även socker och örterna efter tycke och smak