I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar. 1 msk pizzakrydda eller oregano. 1 msk pizzakrydda. Rulla ihop pizzabullarna som en rulltårta - dela i 2 cm tjocka bitar, låt jäsa i 20 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Ät pizzabullarna varma eller frys in - tina i 200 grader. 1 msk pizzakrydda eller oregano. 1 msk pizzakrydda
Bred på tomatsåsen och sprid ut pizzakrydda, skinka och ost på degen. BAKA UT PIZZABULLARNA. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakplåtspapper under - gärna i bullformar i papp
Täck med riven skinka och ost och stör på pizzakrydda. Pizzakrydda. Lös upp jästen i vatten och olja. Tillsätt socker, salt och hälften av ägget och så mycket mjöl att det blir en smidig deg
Toppa med smulad pizzakrydda och riven ost. När vi har tacokväll så brukar jag göra extra mycket tacofärsså att det räcker till en gäng med pizzabullar också