Bred ut tomatsås och fördela ost (ca 100 gram), oregano och skinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 120 g RöktSkinka
Strö över den strimlade skinkan och den rivna osten och strö över oregano. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över oregano innan de gräddas i 225°C i 12-15 minuter. 200 g röktskinka
Här har jag uppdaterat mitt gamla inlägg "pizzabullar" med lite fräschare bilder. Sen tycker jag att man inte ska snåla med osten, jag använder gott om ost både i fyllningen och på toppen
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
(Använder du olja - värm upp den tillsammans med mjölken tills den är fingervarm). I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar
Bred på tomatsås, toppa med riven ost och strimlad skinka. Han blev också nöjd när jag meddelade att han kan ta för sig av bullarna när han kommer hem från skolan
Nu när jag varit hemma en vecka av min föräldraledighet, utan att bebisen kommit, så har jag passat på att baka lite och fylla frysen med diverse godsaker