Ta ut pizzan och fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Med den här pizzan passar jag också på att tävla om en assistent hos Jennie på Kalasgott. Hade halva degen sedan förra pizzabaket kvar i frysen, och den fick bli en väldigt läcker helgpizza
Jag var sugen på soltorkade tomater idag och bakade snabbt ihop en pizza deg. Fyll pizzorna med tomatsås, champinjoner, soltorkade tomater, ruccola, pinjenötter och oliver
på lite marinerade soltorkade tomater och eller oliver. Det som är så bra medpizza är ju att det går att ha på i stort sätt vilken fyllning som helst, så att alla i familjen kan få den smak de vill ha
soltorkade tomater. Låt jäsa 1 timma i bunken med plast eller lock över. Bred ut valfri tomatsås, lägg på pålägg och ost och baka av i ca 12-15 min per pizza
Här kommer ett fint recept på en pizzamed härliga italienska smaker. Det här borde man göra oftare, det är ju sååå mycket godare än köpepizza, enligt mig i alla fall
Fick några önskemål från instagram om att dela med mig av pizzareceptet på blomkålsbotten. -Ta ur från frysen och pressa ur resterande vatten med hjälp av en ostduk eller handduk
Ta ut pizzan och toppa med övriga ingredienser i valfri mängd. Den får lite av en äggig smak men det är bara att göra som jag och ösa på med pålägg och sen ruccola Den här degen kommer jag definitivt göra igen