Sätt in de plåtar pizzan ska gräddas på i ugnen så de är varma. Koka upp passerade tomater, pres- sad vitlök, honung, vinäger och tomatpuré och krydda med salt, peppar och oregano
Ta ut pizzabotten och toppa med tillbehören. Pizzadeg. Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper
Fördela löken över och läg sedan ut bitar av parmaskinka. 1 färdig pizzadeg på rulle1 Galbani gorgonzola cremosoca 70 g parmaskinka2 rödlökar1 msk balsamvinäger1 msk farinsocker4 färska fikonSkär löken tunt i skivor och stek i smör. -Mama Skogly ♥ 1 färdig pizzadeg. ca 70 g parmaskinka
Och här kommer den ickevegetariska varianten av naanpizzan, också supergod. På med skivade jordgubbar, ruccola, parmaskinka, nymalen svartpeppar och eventuellt valnötter
Pizzamed buffelmozzarella och parmaskinka. Receptet för pizzabottnenmed äggvitor istället för hela ägg ("Ketopizza") finns i boken Ketoguiden av Martina Johansson
Om man inte önskar äta bacon kan man med fördel toppa med god Parmaskinka efter gräddning. Detta kan man givetvis utesluta och kanske krydda med förslagsvis oregano