Blanda i tomatpure´n och krydda med svartpeppar. Lägg på en plåt, bred över den något avsvalnade tomatröran och lägg på halverade kronärtskockshjärtan, strimlad skinka och halverade oliver
Lägg ett kronärtskockshjärta i mitten på varje pizza och strö över oregano, basilika och riven ost. Dela degen i 4 bitar och platta till dem med handen. 4 st kronärtskockshjärtan
Kavla ut degen till den form du vill ha och lägg på bakplåt med bakplåtspapper eller i pizzaformar. Tillsätt vetemjölet lite i taget - använd gärna köksmaskin eller elvisp med degkrokar och kör tills det blivit en fin deg
mozzarella i botten (spara lite till att toppa med), tomathalvor med snittyta uppåt, skivade champinjoner, kronärtskocka, skinka och slutligen kvarvarande mozzarella
Avsluta med att strö på ost och oregano. Gör pizzadegen. Baka ut pizzadegen och lägg på fyllning. 1 sats pizzadeg. 1 burk kronärtskockshjärtan, delade i stora bitar
Sedan rökt skinka i strimlor och på det avrunna marinerade kronärtskockshjärtan och inlagd feferoni. När vi gör pizza delas den upp i två halvor med olika sorters fyllning då vi inte vill ha exakt samma saker på
Gör under tiden en sallad på tomater, ruccola, gurka, rödlök och kronärtskockshjärtan. Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna
Att göra en hemmagjord pizzamed egen pizzadeg tar såklart lite längre tid, men det är väl värt den extra ansträngningen, för resultatet går helt enkelt inte att jämföra med färdigköpta pizzor från frysdisken – smaken är som två helt skilda världar