Så gott med hemmagjord pizza. ) Den här pizzan bakade jag häromdagen. Recept av Leila Lindholm ur boken One more slice-Surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
This other day I took home a half-baked neutral foccacia from work. After eating a nice size salsicciaragu-topped pan-pizza we needed something light for dessert
Påminnelse att väga in sig, hmm, som om jag skulle ha ätit mer än jag borde på min semester, hmm, lite glass, pizza, bröd, croissanter, öl o vin ska väl inte sätta några spår på vågen eller
Pizza till efterrätt kan man servera det. Jag brukar också göra den här pizzan som en lättare lunch under varma sommardagar, perfekt läskande gott när man inte är sådär superduper hungrig
Alltså den här desserten måste du bara göra. Så god så jag nästan smäller av en smula. Serverade den igår efter vi tryckt i oss hemmagjorda pizzor och trots att vi nästan var i ett tillstånd av matkoma, kunde vi inte låta bli den här nutellamoussen
Kvällen avslutades med pizza på Winnie's Gourmet Pizza Bar. Efter Wanaka kom vi äntligen fram till efterlängtade Queenstown, the world home of bungy jumping
Jag är ingen pizzamänniska men de här pizzorna får den mest inbitne pizzahataren att älska pizzor. We made our own baguettes that we got to take home too