Biffarna serverades med tillbehör som pitabröd, sallad med fetaost, myntayoghurt (grekisk yoghurt+ färsk mynta + salt) och citron (pressad över vid servering, så gott)
Fräs 2 pressade vitlöksklyftor och 1 tsk finhackad rosmarin i 2 msk olivolja. Servera med crostini eller krispiga brödstavar (enklaste gör Du genom att skära pitabröd i stavar, penslade med lite olivolja och flingsalt som får rostas i 175 graders ugnsvärme i ca 15 minuter)
4 pitabröd. 1 tsk rosmarin. Rör ihop örtsmöret. Dela bröden och bred på örtsmöret. Lägg ihop bröden med salami, ost, tomater, sallad och oliver emellan
4 st pitabröd. 1 tsk rosmarin. Rör ihop örtsmöret. Dela bröden och bred på örtsmöret. Lägg ihop bröden med salami, ost, tomater, sallad och oliver emellan