Pitabröd med majs och durra. 3 dl majsmjöl. 3 dl majsmjöl. Ett perfekt bröd att servera till maten eftersom att det går snabbt att baka och inte kräver jäsning
Skär upp en ficka i pitabrödet och bred insidan med pesto. Riv salladsbladen i bitar och lägg i brödet tillsammans med majs, ärter, gurka, basilika, persilja, och fetaost
Skär upp en ficka i pitabrödet och bred insidan med pesto. Riv salladsbladen i bitar och lägg i brödet tillsammans med majs, ärter, gurka, basilika, persilja och fetaost
 Sedan kom pitabröden (klicka på länken för att komma till receptet) fram som jag hade gjort och fyllde dem med sallad, tomat, majs, gurka och hamburgaredressing
Här har jag fyllt ett pitabröd med kycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök. Hacka grönsakerna i mindre bitar så att det blir lättare att fylla pitabröden
Till det hela hade vi ruccola, majs, riven ost, halverade vindruvor, creme fraiche och bananskivor. Planen var att steka färsen och ha som bas att fylla i pitabröd
Idag till lunch blev tillbehören sallad, tomater, fetaost, rödlök, avokado och lite majs här hemma. Tillaga pitabröden enligt instruktionerna på förpackningen