Och så en god dressing på det. Att laga pitabröd är väl inte sådär jättekul, ärligt talat. Grädda pitabröden högt upp i ugnen tills de har puffat upp sig och börjar få lite färg
Servera i pitabröd med riven ost, sallad, gurka, tomat och valfri dressing. dressing. Köttfärssåsen drygas ut med vitkål och ris och räcker länge, speciellt om man även drygar ut den ännu en gång genom att stoppa den i pitabröd
Emrielle Mango/vitkålssallad med pitabröd och kikärtsdressing. Skär upp pitabrödet i tärningar och stek i vegetabiliskt smör tills de blir lätt gyllenbruna
Till kidsen brukar jag utesluta lime- & lönnsirapsdressingen och istället blanda salladen med en enkel dressing gjord på lönnsirap, rapsolja, limejuice och lite salt
Jag serverade köttet i ett pitabröd med Orient dressing, sallad, tomater och rödlök. Ugn 125 grader. Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor