Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Strö sesamfrö på kycklingpirogerna. Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen
Strö över sesamfrön. Av mig ska ni få ett gott recept på köttfärspiroger. Goda, kryddiga piroger som sakta trollas fram med lite hetta gjorda av pajdeg, serveras med en blandad sallad dressad med vitlökssås
Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Sesamfrön. Smula ner jästen i en degbunke. Värm mjölken till 37 grader och häll den över jästen
Pensla pirogerna med det uppvispade ägget och ha på sesamfrön. Några matskedar sesamfrön. Jag bakade dessa mumsiga ostfyllda piroger för att lägga i frysen så att vi ska kunna ha med dem som matsäck när vi åker på våra små sommarutflykter
Testade göra glutenfria piroger till middagen som vi åt med chililax. Piroger är bra just för att man kan variera fyllningen och smaken hur som helst, denna gång gjorde jag en vegetarisk variant
Även finhackad lök, paprika eller sesamfrön funkar bra. Sambosek och fatayer är små piroger. Riv eller smula den, blanda eventuellt med örter, lök, paprika eller sesamfrön om du vill ha det i