som alltid med dijonsenap. Deg till 16 piroger. Köttfärsfyllning till 8 piroger. Skink- och ostfyllning till 8 piroger. 1 msk senap. 2 tsk dijonsenap (obs
Smaka av med senap, salt, peppar, soja och fond. 1-2 tsk fransk senap. Blanda ihop ingredienserna till degen ordentligt och ställ in i kylen att vila 1 timme
Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper. 11 msk fransk senap. 1Köttfärsröra0,5 st gul lök 1 msk raps eller olivolja 150 g färska eller 1 dl förvällda champinjoner 350 g blandfärs 1 msk fransk senap 0,5 tsk salt peppar. Blanda i senap, salt och peppar och låt puttra 5–10 minuter
Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
1 msk senap. 1 msk senap. Den här köttfärspirogen brukade mamma göra när jag bodde hemma. Eftersom vi alltid har kallat den för Ylva pirog så förutsätter jag att det var mammas väninna Ylva som bjöd oss på den första gången
Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg äggulan, vinägern och senap i en annan skål. 1 msk dijonsenap. Italienska piroger ca 12 st. 3 vitlöksklyftor 2 äggulor 1 msk dijonsenap
Yasemin hade tipsat om piroger och Anastasia likaså, men nu hör till saken att jag är inte så glad i piroger, men detta är en vanligt förekommande rätt
Tar i lite sambal oelek, en skvätt soja, ev en tesked stark senap, några klickar tomatpuré, lite ketchup, en klick flytande honung eller sirap, smular ner en köttbuljongtärning, salt och peppar och när det fräst samman blandar jag ner lite creme fraiche och så mycket matlagningsgrädde att det blir en sås
Men innan dess är det såklart dags för ännu ett vegetariskt recept och denna gång blir det piroger gjorda på glutenfri smördeg och en krämig sötpotatisfyllning
Tillsätt senapen, pressa i vitlöken och kryddor. Väldigt goda piroger som jag nu gjort flera gånger. Det är gott att servera en vitlöksdipp till pirogerna