Piroger senap recept

Nyttigare piroger med olika fyllningar

Nyttigare piroger med olika fyllningar

som alltid med dijonsenap. Deg till 16 piroger. Köttfärsfyllning till 8 piroger. Skink- och ostfyllning till 8 piroger. 1 msk senap. 2 tsk dijonsenap (obs
Piroger

Piroger

Smaka av med senap, salt, peppar, soja och fond. 1-2 tsk fransk senap. Blanda ihop ingredienserna till degen ordentligt och ställ in i kylen att vila 1 timme
Grova piroger med rökt skinka och purjolök

Grova piroger med rökt skinka och purjolök

Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Glutenfria piroger med köttfärsröra

Glutenfria piroger med köttfärsröra

Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper. 11 msk fransk senap. 1Köttfärsröra0,5 st gul lök 1 msk raps eller olivolja 150 g färska eller 1 dl förvällda champinjoner 350 g blandfärs 1 msk fransk senap 0,5 tsk salt peppar. Blanda i senap, salt och peppar och låt puttra 5–10 minuter
Piroger gjorda med färdigköpt pizzadeg

Piroger gjorda med färdigköpt pizzadeg

Igår var mannen riktigt kreativ i sin matlagning och komponerade ihop en variant av piroger som han gjorde med färdigköpt pizzadeg från kyldisken
Ylva pirog

Ylva pirog

1 msk senap. 1 msk senap. Den här köttfärspirogen brukade mamma göra när jag bodde hemma. Eftersom vi alltid har kallat den för Ylva pirog så förutsätter jag att det var mammas väninna Ylva som bjöd oss på den första gången
Ost- och skinkpiroger

Ost- och skinkpiroger

Lägg alla piroger på en plåt med bakplåtspapper. 2 msk sötstark senap. Så gör du. 1. Blanda alla ingredienser till degen och jobba i maskin i 10 min

Italiensk buffe

Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg äggulan, vinägern och senap i en annan skål. 1 msk dijonsenap. Italienska piroger ca 12 st. 3 vitlöksklyftor 2 äggulor 1 msk dijonsenap
Mezemiddag

Mezemiddag

Yasemin hade tipsat om piroger och Anastasia likaså, men nu hör till saken att jag är inte så glad i piroger, men detta är en vanligt förekommande rätt
Snabba Köttfärspiroger av smördeg

Snabba Köttfärspiroger av smördeg

Tar i lite sambal oelek, en skvätt soja, ev en tesked stark senap, några klickar tomatpuré, lite ketchup, en klick flytande honung eller sirap, smular ner en köttbuljongtärning, salt och peppar och när det fräst samman blandar jag ner lite creme fraiche och så mycket matlagningsgrädde att det blir en sås
Julmatsrester- några tips

Julmatsrester- några tips

Skinkpiroger. I med buljongtärning och senap. Pensla ägg på pirogerna. Blanda ihop färskost med senap och dill
*många adjektiv* köttfärsröran

*många adjektiv* köttfärsröran

Du kan använda röran till lasagne, varma mackor i ugnen/smörgåsjärnet, i formfranska, i piroger, som fyllning i en paj och så vidare
Färspiroger

Färspiroger

Rör ner salt, senap och vispgrädde. Lägg pirogerna på en plåt. 2 tsk fransk senap. Låt smördegsplattorna tina enligt anvisning på förpackningen