En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Pizzadeg, klassisk. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen
Jag föredrar pajdeg till just färspiroger då den håller ihop bättre och inte ”läcker” eller spricker lika lätt som tex pizzadeg om man skulle fylla dom för mycket
I det här fallet är genvägen färdigkavlad pizzadeg direkt från ICAs kyldisk. Piroger. Du köper helt enkelt en färdigkavlad pizzadeg (den här var XXL) och rullar ut den på en plåt
Pensla pirogerna med uppvispat ägg och stö på pinjenötter. 1 förpackning pizzadeg, familjepizza 550 g. Rulla ut pizzadegen och skär den i 12 rutor. 1 förpackning pizzadeg, familjepizza 550 g
Av lathet köpte jag färdig pizzadeg istället för att göra egen och det funkade verkligen superbra. Denna månad är temat bokstaven P, vilket inspirerade mig till att laga piroger på vad jag hade i kylen i princip
Vegetariska piroger. Vegetariska piroger. 1st pop bakery surdegspizzadeg. Kavla ut rundlar av pizzadegen i storleken 15 cm i diameter, lägg en hög av fräset i mitten, pensla kanten med det uppvispade ägget. 1st pop bakery surdegspizzadeg