Servera gärna med några oliver. Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
Serveras med en grönsallad, fetaost med oliver. Fräs lök mjuk tillsammans med svampen, blanda ned färsen och låt den fräsa till en grynig massa under omrörning
Skiva oliver och strimla salamin. Låt pirogerna svalna lite innan de serveras. Lägg salamistrimlor, oliver, fetaost och svartpeppar i en sträng på mitten av degen
Skiva oliver och strimla salamin. Låt pirogerna svalna lite innan de serveras Deg. Lägg salamistrimlor, oliver, fetaost och svartpeppar i en sträng på mitten av degen
oliver, yoghurt och salladBlanda ihop degen. Fritera pirogerna ca. yoghurt, sallad, oliver och fetaost. Börja i tid, det är lite pilligt, men attans så gott
Oliver. Lite nyttigare piroger med grovt rågmjöl och grahamsmjöl. Lägg ost, oliver, lök och oregano. Dessa går utmärkt att frysas in, degen kan även förberedas dagen innan den ska bakas ut, och kan dessutom fyllas med det man gillar att ha i sina piroger
Jag har redan delat med mig av mitt glutenfria recept på piroger här på bloggen. Kanske inte de snyggaste pirogerna du sett i ditt liv, men supercrunchiga och perfekta i konsistensen
Blanda ner oliver och basilika, smaka av med peppar och salt. Pirogerna. Pensla pirogerna med ägg och grädda i mitten på ugn, i 15-20 min, tills dom fått vacker färg. 30 kärnfria halverade oliver
Servera varm med sallad, oliver, fetaost. Hej. Delar med mig av ett recept som vi lagade i helgen, ur min favvokokboksförfattares Barbro Lönnegens bok "100 läckra pajer", kan nog kalla henne det eftersom jag har tre av hennes kokböcker
Det blev ljuvliga piroger att lägga i frysen till en hungrig stund. med soltorkad tomat, fetaost och gröna oliver, penslat med yoghurt och överstrött med grovkornigt havssalt samt timjan - bokstavligen en fröjd på alla tänkbara plan
Deg till pirogerna. Fyllning till pirogerna. Deg till pirogerna. hackade äggen, var försiktig med saltet för oliverna ger sälta, smaka av, låt det stå och småkoka i ca 15 min. 3 dl gröna fyllda oliver