Den här gången fyllde jag hälften med chilisås, riven ost, skinka, färska champinjoner, fetaost och oregano och andra hälften med tacofärs som jag blandade med Creme Fraichè, tacosås och riven ost
Fyllde dessa medfetaost, tomater, basilika och rödlök. Pensla smördegskanten med uppvispat ägg. Smula fetaosten och lägg tomat,rödlök & basilikaröran på
Serveras med en grönsallad, fetaostmed oliver. Fräs lök mjuk tillsammans med svampen, blanda ned färsen och låt den fräsa till en grynig massa under omrörning
Testade göra glutenfria piroger till middagen som vi åt med chililax. (Såklart tog jag den fulaste med hål i hehe, men det var ju extra mycket fyllning också)
Fyllningarna kan ju verkligen varieras i det oändliga & jag är redan nu sugen på att testa att göra en grekisk variant medfetaost och soltorkade tomater samt en med chevre, rosmarin och honung