Blanda i kesella, salt och det mesta av mjölmixen och arbeta degen kraftigt, gärna i maskin. Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper
Tillsätt kesella och arbeta raskt ihop allt till en deg. Lägg pirogerna på bakpappersklädd plåt, pensla dem med uppvispat ägg och strö över pinjenötter
Hur som helst är det små söta glutenfria köttfärsfyllda piroger jag gjort. 1 dl kesella (naturell 10 %). Låt stå och svälla i 10 minuter och häll sedan i kesella, salt och det mesta av mjölmixen. 1 dl kesella (naturell 10 %)
Tillsätt salt, kesella, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 dl kesella
Först trodde vi att de menade vanlig piroger men sedan insåg vi att det var något helt annat som de talade om (det är inte alltid så lätt att förstå varandra när ingen talar den andres språk)
Rör ner smör och kesella och blanda väl. Vad sägs om piroger med tacofyllning. Nåväl, detta receptet räcker till 7-8 piroger men jag kan meddela att EN pirog är väldigt mättande. 100 gram kesella. In i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, eller tills pirogerna har fått färg. 100 gram kesella