Piroger kesella recept

Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

blanda i kesella, salt och mjöl. fyll pirogerna med önskat innehåll (förslagsvis köttfärs och ost). 1 pkt kesella (10 %) (2 dl)
Glutenfria piroger med köttfärsröra

Glutenfria piroger med köttfärsröra

Blanda i kesella, salt och det mesta av mjölmixen och arbeta degen kraftigt, gärna i maskin. Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper
Prima piroger

Prima piroger

Tillsätt kesella och arbeta raskt ihop allt till en deg. Lägg pirogerna på bakpappersklädd plåt, pensla dem med uppvispat ägg och strö över pinjenötter
Köttfärsfyllda piroger

Köttfärsfyllda piroger

Hur som helst är det små söta glutenfria köttfärsfyllda piroger jag gjort. 1 dl kesella (naturell 10 %). Låt stå och svälla i 10 minuter och häll sedan i kesella, salt och det mesta av mjölmixen. 1 dl kesella (naturell 10 %)
Salta piroger

Salta piroger

Tillsätt salt, kesella, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 dl kesella
Glutenfria köttfärspiroger

Glutenfria köttfärspiroger

Tillsätt vatten, mjölk, rapsolja, kesella och salt. Vik ihop pirogerna, tryck ihop kanterna och vecka ned kanterna med hjälp av fingrarna
Polska pierogi och en god morotssallad med ost

Polska pierogi och en god morotssallad med ost

Först trodde vi att de menade vanlig piroger men sedan insåg vi att det var något helt annat som de talade om (det är inte alltid så lätt att förstå varandra när ingen talar den andres språk)
Ostpiroger

Ostpiroger

Kör mjöl, salt och smör i en matberedare, tillsätt Kesella och kör tills det går ihop. Tryck ihop kanterna med en gaffel, och pensla pirogerna med ägg
Tacopiroger lowcarb style!

Tacopiroger lowcarb style!

Rör ner smör och kesella och blanda väl. Vad sägs om piroger med tacofyllning. Nåväl, detta receptet räcker till 7-8 piroger men jag kan meddela att EN pirog är väldigt mättande. 100 gram kesella. In i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, eller tills pirogerna har fått färg. 100 gram kesella
Ananaspiroger

Ananaspiroger

Fortsätt degsättningen med kesella, socker och det mesta av mjölmixen. Låt pirogerna svalna under bakduk
piroger, bullar eller pizzabotten.

piroger, bullar eller pizzabotten.

Blanda i kesella, salt och det mesta av mjölet. Kavla ut och gör piroger, bullar eller pizzabotten. 1 dl kesella 1% eller naturell yoghurt
Piroger med köttfärs

Piroger med köttfärs

Jag älskar piroger. Detta är det bästa receptet på piroger som jag gjort. Vispa upp ägg med lite vatten och pensla pirogerna
Piroger

Piroger

Häll ner kesella, och det mesta av mjölet och arbeta degen väl tills den blir smidig (den ska inte vara kladdig, tillsätt i så fall mer mjöl)

pirog med köttfärssås

Knyt till stora piroger. Blanda köttfärs sås, soltorkade tomater, kesella, feta ost, basilka, salt och peppar
Kräftskivans goda tillbehör

Kräftskivans goda tillbehör

Jag gjorde enkla, krispiga piroger. 1 dl kesella. 1 dl kesella. God Måndag. Allt väl. Riktigt varmt ute en stund idag ju
XtraBorås v.8

XtraBorås v.8

Jag älskar piroger. Gillar ni piroger så måste detta testas. Vispa upp ägg med lite vatten och pensla pirogerna