Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 msk kapris
Blanda i halvera eller hela oliver och kapris. 50 g kapris. Börja med degen. Lös upp jästen i lite vatten, tillsätt olivolja ,salt, socker och mjölet, lite i sänder till man får en deg som nätt och jämt släpper kanterna
Men inte direkt för att jag varit duktig och fyllt frysen med diverse piroger och pajer utan snarare för att min standardlunchlåda innehåller en sallad som jag slänger ihop på kvällen och till den har jag oftast något protein i form av bönor och en kall sås med sambal oelek och sriracha
Hacka kaprisen fint och skär mozzarellan i små bitar. Ekologisk Barnmat – Mejas Piroger. Blanda samman aubergine, paprika, körsbärstomater, mozzarella, kapris i en skål
Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 msk kapris