½ rödlök (strös ovanpå färsen innan pirogen viks ihop). Deg till 16 piroger. Köttfärsfyllning till 8 piroger. 1 dl hackad persilja (strös ovanpå färsen innan pirogen viks ihop). Skink- och ostfyllning till 8 piroger
Hacka paprikan och skölj konserverna i kallt vatten för att sedan tillsätta dem i köttfärsröran jag tillsatte även lite färska örter så som gräslök, persilja och timjan
Tillsätt syltlöken, persilja, vitlöken, tomatpuren, chilisåsen, timjan samt salta och peppra efter smak och slå på grädde eller créme fraich men inte mer än att köttfärsen är fast, koka i hopp hela grytan
Smaka av och blanda ner persiljan. Hackad persilja. Ljumma mjölken till 37º och lös upp jästen däri. Tillsätt olja, socker, salt och vetemjöl och arbeta degen väl i 10 minuter
Hacka lök, persilja och tomat. Fritera pirogerna ca. 500 g lamm eller nötfärs1 gul lök1 tomat1 tsk kanel1 knippa bladpersilja1-2 vitlöksklyftorsalt och pepparOlja till fritering (hellst solros, men blanda annars lite som du villTillbehör, tex
ex salvia, timjan och persilja. Lägg över pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Servera de nygräddade pirogerna som de är eller tillsammans med en grönsallad
Sänk värmen, tillsätt vitlök, chilisås, persilja och paprika. Igår fick det bli piroger. Nu ska jag äta sista pirogen som blev över från igår till lunch
Du kan ha i finhackade örter som persilja, mynta och basilika. Sambosek och fatayer är små piroger. Tillsätt färsen och stek lite till, vänd i alla kryddor och eventuellt persilja, nötter eller russin