Pirog persilja recept

Nyttigare piroger med olika fyllningar

Nyttigare piroger med olika fyllningar

½ rödlök (strös ovanpå färsen innan pirogen viks ihop). Deg till 16 piroger. Köttfärsfyllning till 8 piroger. 1 dl hackad persilja (strös ovanpå färsen innan pirogen viks ihop). Skink- och ostfyllning till 8 piroger
Piroger med kalkon och feta

Piroger med kalkon och feta

Saftigt och god smak av fetaost och persilja. Finstrimla kalkonköttet och blanda med smulad fetaost, keso, persilja, salt och peppar
Finsk pirog

Finsk pirog

Servera med het köttbuljong med persilja i. Bered smördegen enligt instruktioner på paketet. Vi har två paket a 250 g
Mumsiga piroger

Mumsiga piroger

Hacka paprikan och skölj konserverna i kallt vatten för att sedan tillsätta dem i köttfärsröran jag tillsatte även lite färska örter så som gräslök, persilja och timjan
Älg pirog

Älg pirog

Tillsätt syltlöken, persilja, vitlöken, tomatpuren, chilisåsen, timjan samt salta och peppra efter smak och slå på grädde eller créme fraich men inte mer än att köttfärsen är fast, koka i hopp hela grytan
Piroger med kycklingfyllning

Piroger med kycklingfyllning

Skär köttet i små bitar och blanda ner den i champinjonstuvningen tillsammans med persilja. Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över sesamfrön
Piroger

Piroger

– svamp, lök och persilja. En sak som är väldigt bra med piroger är att de går att äta som i princip vilken måltid som helst
Piroger med kantarellfyllning

Piroger med kantarellfyllning

Smaka av och blanda ner persiljan. Hackad persilja. Ljumma mjölken till 37º och lös upp jästen däri. Tillsätt olja, socker, salt och vetemjöl och arbeta degen väl i 10 minuter
Färsfyllda Piroger

Färsfyllda Piroger

Finhacka chilin, vitlöken, löken och persiljan. och fyll frysen med härliga färsfyllda piroger. bland de godaste pirogdegarna jag smakat faktiskt
Piroger

Piroger

ex salvia, timjan och persilja 0,5 st citron(er) , skalet Köttfärssås 1 tsk oregano torkad 1 msk kalvfond , koncentrerad 0,5 dl vitt vin 1 msk tomatpuré 0,5 burk(ar) krossade tomater 400 gram nötfärs , el
Turkiska Piroger!

Turkiska Piroger!

Hacka lök, persilja och tomat.  Fritera pirogerna ca. 500 g lamm eller nötfärs1 gul lök1 tomat1 tsk kanel1 knippa bladpersilja1-2 vitlöksklyftorsalt och pepparOlja till fritering (hellst solros, men blanda annars lite som du villTillbehör, tex
Piroger med fetaost

Piroger med fetaost

Blanda fetaosten med hackad persilja. Här kommer receptet på de turkiska pirogerna med fetaost. Persilja

Piroger

ex salvia, timjan och persilja. Lägg över pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Servera de nygräddade pirogerna som de är eller tillsammans med en grönsallad
Frasiga piroger

Frasiga piroger

Pressa i vitlök och tillsätt chilisås, persilja och oliver. Baka pirogerna i ugnen 10-15 minuter. 1 dl finhackad persilja
Snabba köttfärsfyllda piroger

Snabba köttfärsfyllda piroger

Sänk värmen, tillsätt vitlök, chilisås, persilja och paprika. Igår fick det bli piroger.  Nu ska jag äta sista pirogen som blev över från igår till lunch
Sambosek och fatayer- piroger

Sambosek och fatayer- piroger

Du kan ha i finhackade örter som persilja, mynta och basilika. Sambosek och fatayer är små piroger. Tillsätt färsen och stek lite till, vänd i alla kryddor och eventuellt persilja, nötter eller russin