Pensla pirogernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Den här gången fyllde jag hälften med chilisås, riven ost, skinka, färska champinjoner, fetaost och oregano och andra hälften med tacofärs som jag blandade med Creme Fraichè, tacosås och riven ost
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Om man inte gillar kalkon så kan jag tipsa om att byta ut den mot rökt skinka eller salami. Finstrimla kalkonköttet och blanda med smulad fetaost, keso, persilja, salt och peppar
Riv osten och blanda den med keso. Hacka rosmarin och skinka och rör ner detta. Lägg en sked fyllning på ena halvan av varje platta och toppa med pinjenötter