Pimientosde Padrón är en grön och omogen chilifrukt som ser ut som små paprikor. De är oftast väldigt milda i smaken, men ibland kan de även vara starka
I fredags gjorde jag en snabb förrätt i form av pimientosde padrón. De blev så goda. Jag försöker peppa mina träningskompisar att äta nyttigare, och även komma igång med det själv igen
Skär ett snitt på längden i varje chili. Dra åt sidan och låt dem ligga på indirekt värme ca 5 min så det blir mjuka. 25 st pimientosdepadron. 3 msk rostade sesamfrön
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento depadron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Servera chicken kerala med vitlöksfrästa pimientosde padrón och basmatiris. Hemtentan är inlämnad och damen här spenderar sin första pluggfria kväll på två veckor i soffan
Skölj, dela och kärna ur chilifrukterna. Pimientos. Lägg dem i en oljad ugnsfast form. Häll av vattnet och låt potatisen torrkoka under ständig skakning tills de är torra och skalet skrynkligt