Pilgrimsmusslor vitlök och chili recept

Halstrade pilgrimsmusslor med smak av vitlök och chili

Halstrade pilgrimsmusslor med smak av vitlök och chili

I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. Hetta upp en stekpanna på hög värme(jag använde sjuan och åttan på induktionsspis), häll i oljan, pressa i vitlökoch tillsätt chiliflakes
Pilgrimsmusslor med sting  och barnkalas

Pilgrimsmusslor med sting och barnkalas

Pressa limen och hacka vitlökochchilioch låt dra någon timme. Innan jag åkte så hade jag lagt några stora pilgrimsmusslor i het chilimarinad
Pilgrimsmusslor Asian Style

Pilgrimsmusslor Asian Style

Skala och skiva vitlöken tunt. Kärna ur och strimla chilin. Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Lägg upp på ett fat och håll varmt
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja