Pilgrimsmusslor vin recept

Pilgrimsmusslor Asian Style

Pilgrimsmusslor Asian Style

Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Servera pilgrimsmusslorna med svampröran. 8 pilgrimsmusslor. Skär av nedersta delen på brysselkålen
Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Lägg i de frysta pilgrimsmusslorna. Koka upp vin, gräddsorter och fond i en liten gryta. Placera pilgrimsmusslorna ovanpå och häll såsen
Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Häll på vinet och vinägern och låt koka sakta tills endast några matskedar vätska återstår. Krydda pilgrimsmusslorna med salt och peppar på båda sidorna
Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Finhacka löken och koka på hög värme med vin och vinäger tills hälften av vätskan kokat bort. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor. 2 dl vitt vin. 1 msk vitvinsvinäger
Pilgrimsmusslor med saffransås

Pilgrimsmusslor med saffransås

Sjud vin, grädde och fiskfond i en kastrull under några minuter. Pilgrimsmusslorna. 1 dl vitt vin. 6 pilgrimsmusslor
Stekta pilgrimsmusslor med primörer och beurre blanc

Stekta pilgrimsmusslor med primörer och beurre blanc

musslor12 pilgrimsmusslor (utan romsäck och med muskeln bort pillad) matolja färsk timjan färsk rosmarin vitlök. Sås2 schalottenlökar 2 msk vitvinsvinäger 1 dl vitt vin 0,5 dl grädde 200 g smör 1 msk ev citronsaft salt (efter smak) vitpeppar (efter smak)
Pilgrimsmusslor i champagnesås

Pilgrimsmusslor i champagnesås

Häll på vin och buljong och låt sjuda tills vätskan har reducerats till hälften. Salta och peppra pilgrimsmusslorna
Baconlindade pilgrimsmusslor med rotsellerisallad

Baconlindade pilgrimsmusslor med rotsellerisallad

Det här är ett recept ur minfavoritkokbok för tillfället, Allt om mat och vin. Pilgrimsmusslor 4Bacon 2 eller 4 skivor, beroende på storlekSaltRotselleri 50 gBasilika 3 bladMascarpone 3 mskMajonnäs 1 mskSalt 1 krmSvartpepparBasilika till garneringEftersom jag följde instruktionerna i boken så noga jag bara kunde den här gången så publicerar jag det inte här. pilgrimsmusslor, 28 J
Pilgrimsmusslor med sting

Pilgrimsmusslor med sting

Till dem serverades det vita vinet Pata Negra Apasionado Verdejo Sauvignon Blanc. ) Jag kommer att publicera ett recept i veckan och det tredje inlägget är pilgrimsmusslor med sting
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Vintips. Dessa pilgrimsmusslor stekta i smör ackompanjerade av schalottenlök och vitlök. 2-3 pilgrimsmusslor per person. 2-3 pilgrimsmusslor per person
Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

Pilgrimsmusslor (marinad)16 pilgrimsmussla svartpeppar 2 klyfta vitlök (fint skivad) olja salt 2 msk smör. Champagnesås1 schalottenlök, hackad 1 dl vitt vin 4 dl fiskbuljong 3 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1 tsk citronsaft 1 dl champagne vatten salt peppar smör
Pilgrimsmusslor med pasta, chili och persilja

Pilgrimsmusslor med pasta, chili och persilja

Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja. Vi gillar pilgrimsmusslor. Så snart pilgrimsmusslorna fått färg på ena sidan häller man på vinet och låter vätskan koka ihop lite
Pilgrimsmussla med vitryffel

Pilgrimsmussla med vitryffel

Smaksätt med vin och grönsaksfond och låt sjuda några minuter, rör i crème fraiche och smaka av med salt och svartpeppar
Pilgrimsmusslor med räk- och musselsås

Pilgrimsmusslor med räk- och musselsås

Tillsätt sen tomatpuré samt vitt vin och vatten så det precis täcker. Pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i het panna med smör och olja, bara tills de fått fin färg på båda sidor