Pilgrimsmusslor vinäger recept

Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Häll på vinet och vinägern och låt koka sakta tills endast några matskedar vätska återstår. Krydda pilgrimsmusslorna med salt och peppar på båda sidorna
Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Finhacka löken och koka på hög värme med vin och vinäger tills hälften av vätskan kokat bort. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor. 1 msk vitvinsvinäger
Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Blanda i olja, vinäger, lite salt och peppar i mangosalsan. 1 msk vit balsamvinäger. 1 Blanda mango, chili och koriander i en skål
Pilgrimsmusslor, ankbröst med fikonsky & skogssvamp & banana splitt

Pilgrimsmusslor, ankbröst med fikonsky & skogssvamp & banana splitt

Koka ner kycklingbuljong, fikonmarmelad och vinäger tills såsen tjocknat något. Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints. 12 st pilgrimsmusslor. 2 msk balsamicovinäger. 2 tsk fikonvinäger (kan uteslutas). Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints 4 portioner. 12 st pilgrimsmusslor. 2 msk balsamicovinäger. 2 tsk fikonvinäger (kan uteslutas)
Pilgrimsmussla med balsam- och tomatsmör

Pilgrimsmussla med balsam- och tomatsmör

Torka av och olja pilgrimsmusslorna. 75 g smör, 3 soltorkade tomater, 2 salladslökar (det gröna), 2 st schalottenlökar, 2 msk röd balsamvinäger, 6 st pilgrimsmusslor (3 per pers, eller om varmrätten är kraftig tycker jag det räcker med 2 st per pers). Finhacka schalottenlöken och koka den mjuk i vinägern 2 min. 2 msk röd balsamvinäger,. 6 st pilgrimsmusslor
Pilgrimsmusslor med skaldjursmajonnäs

Pilgrimsmusslor med skaldjursmajonnäs

Vispa ihop äggulan med senap och vinäger. pilgrimsmusslor. vitvinsvinäger. Stek pilgrimsmusslorna i het panna i olja i cirka 30 sekunder på varje sida
Pilgrimsmusslor med mangosallad

Pilgrimsmusslor med mangosallad

Skala och hacka löken fint och blanda i salladen tillsammans med vinäger. Salta och peppra på pilgrimsmusslorna och stek dem i en stekpanna med olja, 1 minut per sida. 2 tsk rödvinsvinäger
Markus Aujalays pilgrimsmusslor

Markus Aujalays pilgrimsmusslor

Lägg i en kannmixer med äggula, vinäger, dijonsenap, vatten och mixa slätt. Pilgrimsmusslor. Några stänk champagnevinäger