Pilgrimsmusslor senap recept

Pilgrimsmusslor med skaldjursmajonnäs

Pilgrimsmusslor med skaldjursmajonnäs

Vispa ihop äggulan med senap och vinäger. pilgrimsmusslor. dijonsenap. Stek pilgrimsmusslorna i het panna i olja i cirka 30 sekunder på varje sida
Frasiga festliga skaldjur

Frasiga festliga skaldjur

Torka pilgrimsmusslorna med hushållspapper. Blanda samman creme fraiche och majonnäs med worcestersås och senapspulver
Sushi heaven

Sushi heaven

Blanda äggula och senap. 1 tsk japansk senap i pulverform (eller dijonsenap). 1 äggula 1 tsk japansk senap i pulverform (eller dijonsenap)
Mixed seafood grill

Mixed seafood grill

pilgrimsmusslor. Vispa äggulor, senap och vinäger. dijonsenap. Strö på salt och chiliflakes och ringla olivolja på fisken och skaldjuren före grillning
Fiskspett med basilika-aioli

Fiskspett med basilika-aioli

(Pilgrimsmusslor). Rör ihop äggulor, senap och vinäger. 1 msk Dijonsenap. Idag bjuder jag på ett riktigt smaskigt recept

Min midsommar

Det syns mycket dåligt på min suddiga mobilbild, men vi grillade även räkspett och pilgrimsmusslor. De hade en lite väl framträdande smak av senap, men passade bra ihop med allt det andra
Nyårsmeny 1

Nyårsmeny 1

Fisk- och skaldjurssoppa med torsk, lax, pilgrimsmusslor och räkor. Gör majonäs och blanda ner grädde, senap och Worchestersås, smaka av med tabasco och salt
Här är jag

Här är jag

Smaksätt med ingefära, senap, salt och svartpeppar. 1 msk senap. 1 msk senap. Igår lämnade vi barnen med bästa svärmor för att gå ut och äta tillsammans med ett par vänner
Revansch på nyårsmiddagen

Revansch på nyårsmiddagen

Lägg äggula och senap i en hög smal vispbunke. 2 tsk dijonsenap. 2 färska pilgrimsmusslor per person. 1 äggula 2 tsk dijonsenap
Plat de Homard avec Accessoires

Plat de Homard avec Accessoires

Dijonsenap. Vispa ihop äggulor, senap och vinäger. Att göra förrätten till nyårsafton hamnade på min lott och hummer är alltid uppskattat, fast inte helt lätt att hitta på något nytt
Gott på halvflaska och maten därtill

Gott på halvflaska och maten därtill

Halstrade pilgrimsmusslor med blomkålspuré och saffransmajonnäsLyxig och arbetad förrätt där allt kan förberedas, bara musslorna lagas direkt före servering

God fortsättning!

Denna gång vägrade jag julmat, det hade visst alla andra tröttnat på också istället blev det halstrade pilgrimsmusslor till förrätt, lammstek med sky, gnocchi och mörkgrönsallad med granatkärnor till varmrätt och vaniljglass med frusna lingon och tjinuskisås till efterrätt