Fräs strimlad chili och salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 2 salladslök. För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 2 salladslök Rejält med smör
Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. 8 pilgrimsmusslor
Skrubba bort eventuell sand från pilgrimsmusslorna, öppna och rensa dem och ta tillvara på spadet. Arrangera ett par band av morot, zucchini, någon nypa hackad salladslök och ingefära i varje mussla och placera därefter de rensade musslorna tillbaka i sina skal
Torka av och olja pilgrimsmusslorna. Skär tomaterna i små bitar och strimla salladslöken. 75 g smör, 3 soltorkade tomater, 2 salladslökar (det gröna), 2 st schalottenlökar, 2 msk röd balsamvinäger, 6 st pilgrimsmusslor (3 per pers, eller om varmrätten är kraftig tycker jag det räcker med 2 st per pers). 6 st pilgrimsmusslor
2 150 g pilgrimsmusslor 1 1/2 msk smör 1 1/2 tsk mild soja 1/2 msk färskpressad citronjuice 50 g shiitakesvamp 1/2 dl strimlad salladslök olja till stekning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Skär chili och salladslök i tunna strimlor. tina kungskrabba och pilgrimsmusslor i kylen över natten. Blanda tomater, melon, selleri, chili och salladslök i en skål
Vänd ner salladslöken precis på slutet. Torka av pilgrimsmusslorna med hushållspapper. 300 g pilgrimsmusslor. 1 dl strimlad salladslök. 300 g pilgrimsmusslor. 1 dl strimlad salladslök