Stekta pilgrimsmusslormed rotselleripuré och äpple. Pilgrimsmusslor i saffranssås. Första halvan av min julsemester var alldeles underbar med julfester, god mat, fina vänners sällskap och julfirande med familj och släkt
Till förrätt åt vi stekta pilgrimsmusslor i saffranssås. Mamma hade fått tag i stora fina pilgrimsmusslor som stektes hastigt på riktigt varmt järn för en karamelliserad yta
Saffranssås. Smaka av med salt och peppar. Saffranssås. Smaka av med citron, salt och peppar. Lägg en rand med fyllning på varje lasagneark och rulla ihop
Till förrätt serverade vi halstrade pilgrimsmusslor och till efterrätt tjuvåt vi av de varma chokladfondanterna som jag hann göra klart till morgondagens middag
Rätt nummer fem var torsk med fänkål, blåmusslor och alger i saffranssås. Det började helt otroligt bra med en varsin servitör som visade oss till bordet och verkligen tog hand om oss, till exempel fick Linda en lite pall som hon kunde ha sin väska och kamera på
Smörstekt pilgrimsmussla med morots- och apelsinpuré. Saffranssås, svart rom, gurka och potatispuré. Hummerespresso med romschips, hummer- och linssoppa samt hummerfilé på spröd kaka