Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Så här gör du Börja med att mixa ihop tapenade. Lägg alla ingredienser i en matberedare med vass kniv eller använd en stavmixer och mixa till slät konsistens
Och pilgrimsmusslorna också, för det är alltid gott . Blanda kryddorna med limesaft och rom. Nu kanske inte Moma skulle hålla med mig om att dessa rätter är typisk karibisk mat, men smakerna påminner mig om när vi för ett par år sedan var på Tobago och Grenada
Lägg upp i glas, ringla över dressingen och garnera med koriander och rom. en asiatisk cheviche med citrusdressing som går att förbereda ett par timmar innan kalaset
Trilogi på jordärtskocka medpilgrimsmusslor, regnbågsrom & krasseklipp. Trilogi på jordärtskocka, halstrade pilgrimsmusslor, regnbågsrom samt krasseklipp
frityrolja till pilgrimsmusslorna. Halstrad Pilgrimsmussla i champagnesås trängdes med räkcocktail, rårakor medrom, rödbeta med brynt remoulad och rubiner, crème ninon, gaspachoshot och kantarellbruschetta