Vi kommer absolut prova att göra pilgrimsmusslor fler gånger. Jag testade att göra några som en förrätt förra helgen och serverade dem tillsammans med en palsternackspuré och balsamicokräm
Vi började med fördrink & lite råbiffscanape. Ta pilgrimmsmusslorna och spraya dem med lite olja. Skär fina kuber av grukan, lägg dem i en skål med lite salt på
I vilket fall så har jag velat och gå hit (och tidigare till Roganic) och prova Simon Rogans mat sedan han var med i The Great British Menu första gången
Låt Pilgrimsmusslorna torka på lite hushållspapper. Skiva en normalstor palsternacka i tunna skivor ( går också bra med kålrot eller blomkål om man nu föredrar det) Skiva också en halv liten persiljerot om ni gillar den smaken, annars kan den uteslutas
Pilgrimsmusslorna. Blanka av med en klick smör och smaka eventuellt av med några droppar citron. Servera pilgrimsmusslorna på persiljerotspurén och ringla över lite av reduktionen
4 personer 12 pilgrimsmusslor salt + vitpeppar500g. 12 pilgrimsmusslor salt. Detta är en riktigt trevlig förrätt att servera som får dina gästers smaklökar att slå frivolter