Torka av pilgrimsmusslorna. Börja med att ansa blomkålen. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. 8 pilgrimsmusslor. Lägg upp på tallrik en klick blomkålspuré, ovanpå 2 pilgrimsmusslor. 8 pilgrimsmusslor 1 paket tärnad panchetta
Halstra pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. Tag ut ur ugnen och mosa sönder blomkålen ihop med salsiccian i en bunke tillsammans med smör och creme fraiche
Salta pilgrimsmusslorna och låt dom vätska sig lite, riv osten och blanda med panko. Börja med att hyvla två stjälkar med hjälp av en mandolin, lägg hyvelspånen i isvatten, sätt åt sidan
Pilgrimsmusslormed blomkålspuré (och ja, barnen fick faktiskt makaroner och korv som fredagsmys… men försök själv att övertala en treåring att äta musslor…) Egentligen är den här rätten väl lite mer som en förrätt, men vi resonerade att fredagsmiddagen kunde få bli rätt liten i och med att vi ändå tänkte möla godis på kvällen… vuxet, va
Halstrade pilgrimsmusslormed blomkålspuré och saffransmajonnäsLyxig och arbetad förrätt där allt kan förberedas, bara musslorna lagas direkt före servering
Placera på mitten av tallriken och pryd med två pilgrimsmusslor. Pilgrimsmusslor på en bädd av blomkålspuré pilgrimsmusslor per person, steks i räfflad stekpanna någon minut per sida
Stek eller grilla pilgrimsmusslorna så det blir gyllenbruna. Jag plockade med mig några hem och förutom att de är fina att titta på är de riktigt goda ätt äta
Torka pilgrimsmusslornamed hushållspapper. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i panna. Tag ut de rostade blomkålsbuketterna ur ugnen och mosa dem i en skål tillsammans med creme fraiche och smör
Halstrade pilgrimsmusslor serverade med baconkrisp och blomkålspuré. Eftersom vi lagar mycket mat hemma med fina råvaror är det inte ofta vi blir imponerade på restaurang