500 gr marulk. 4 pilgrimsmusslor, ej nödvändigt. 500 gr marulk. 4 pilgrimsmusslor, ej nödvändigt. Vi hade tänkt grilla fiskspett men det var för kallt för att grilla ute
Lägg fisken, pilgrimsmusslor, musslor och krabbkött i en skål. Stek pilgrimsmusslor i en het panna med 1 msk smör. 400 g sej, torsk eller marulk. 8 pilgrimsmusslor. 200 g musslor 2 färska krabbor 400 g sej, torsk eller marulk 1 l skaldjursbuljong 100 g fänkål, tärnad 100 g rotselleri, tärnad 1 kvist timjan 2 msk smör 2 dl vispgrädde 8 pilgrimsmusslor 1 dl kapris 1 dl olja till fritering
Grillad marulk med sås på levern & bottensats på raps. Igår var det så äntligen dax, besöket på Frantzen/Lindberg som jag fick i 40 års present skulle äntligen bli av
Varav ett "importerat" från Vallmobackens mejeri, med väl tilltagen sälta och syra, ett riktigt KocksmörDär emellan kom ett silverfat in där en stor bit utav Marulk visades upp
Huvudnummer i måltiden blir smörstekt filé av marulk garnerad med hummerklo, serverad på bädd av mangold, hummerstjärt, rostad jordärtsskocka och edamamebönor
Det går inte att få tag på färska pilgrimsmusslor eller frysta för den delen vilket är skandal. Min tanke var att göra ett spett på pilgrimsmussla och lax men eftersom det ena var slut så fick det bli marulk och lax