blomkålspiren, pilgrimsmusslorna och hollandaisesåsen. Dill. Garnera med några dillstrån. Dill. 8st Pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i smöret på medelvärme ca 1min på var sida, de får inte steka för länge…. 8st Pilgrimsmusslor
färsk dill. Fördela pilgrimsmusslorna i portionsformar och toppa med mandelsåsen. 4 pilgrimsmusslor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 pilgrimsmusslor 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 25 g Arla® Svenskt Smör ½ dl mandelspån saft av ½ citroner 2 skivor levain, tunna 1 msk olivolja 80 g löjrom 1 fänkål färsk körvel färsk dill Ättikslag
Lägg lite blandsallad i botten sedan räkor och pilgrimsmusslor, toppa med dill och fänkålssalladen. Stek pilgrimsmusslorna ½ minut på hög värme i en stekpanna på båda sidorna
Stek pilgrimsmusslorna med endast olivolja och salt på hög värme tills de får en fin brun färg. 1 msk färsk dill. Tillsätt färsk dill, västerbottenost och 1 dl fet mjölk. 1 msk färsk dill