Smaksätt purén med citronsaft, salt och peppar. Öppna de färska pilgrimsmusslor med en spetsig kniv. Blanda rapsolja med rivet citronskal, finhackad chili och dill
Allt toppades med ett strössel på parmesan, citroncest och persilja. Egentligen vet jag inte alls varför, men jag fick ett plötsligt sug efter pilgrimsmusslor
Stek pilgrimsmusslorna och lägg åt sidan. citronskal från en halv citron (det yttre gula). Spritsa genom sifonen ut Bloody Maryskummet i botten av skalen, lägg ned pilgrimsmusslorna och toppa med vodkakaviar, gräslök och något blad av stjälkselleri
Servera med citron. Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Grilla pilgrimsmusslorna 1 minut på varje sida över direkt glödvärme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2 12 färska eller frysta stora pilgrimsmusslor utan rom . 4 citronklyftor
Blanda en citronett, skalet från citronen samt en del citronsaft och tre delar olivolja. Blanda ner laxrommen i citronetten och den finhackade gräslöken
citron eller limejucie. citron eller limejucie. Jag hade faktiskt bara köpt 3 st pilgrimsmusslor för Kevin var lite anti mot det här men efter han smakade av min tallrik så skulle ha också äta det nästa gång, bra betyg med andra ord
Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gula päron, äpplen, smör, mineral och citron. Dessa pilgrimsmusslor stekta i smör ackompanjerade av schalottenlök och vitlök
Sugen på något enkelt men ändå lyxigt - då måste ni prova de här pilgrimsmusslorna. Pilgrimsmusslor är nytt för mig, jag åt det för första gången i somras och tyckte då det var gott, inte min favorit men absolut något jag kunde tänka mig att äta fler gånger